ENGLISH HRVATSKI
Dodatne usluge
Za Vas ćemo organizirati prezentacije, sastanke sa zaposlenicima, intimna druženja, proslave s poslovnim partnerima ili prijateljima, gledanje važnih utakmica, rođendane, razne druge proslave, ručkove i večere. Također se opustite i u našem atraktivnom wellness-centru.

Multifunkcionalna dvorana
Multifunkcionalna dvorana hotela Residence opremljena je najnovijim dolby pro logic sustavom, projektorom, projekcijskim platnom i LCD TV-om.
Želite li organizirati manji sastanak do 16 sjedećih mjesta u ugodnome ambijentu, obratite nam se s povjerenjem i rezervirajte na vrijeme našu visokokvalitetnu multifunkcionalnu dvoranu smještenu u neposrednoj blizini vinskoga bara te uz poslovne partnere i prijatelje degustirajte neka od najboljih svjetskih vina.
Za Vas ćemo organizirati prezentacije, sastanke sa zaposlenicima, intimna druženja, proslave s poslovnim partnerima ili prijateljima, gledanje važnih utakmica, rođendane, razne druge proslave, ručkove i večere.

...............................................................................................................................................

Wellness-centar Residence
Dio hotela Residence čini i atraktivan wellness-centar. Ponudom svojih usluga te intimnošću interijera prilagođen je modernomu čovjeku koji želi pobjeći od svakodnevnoga stresa.
Gostima hotela je na raspolaganju fitness-dvorana.
U našem wellness-centru možete u potpunosti uživati prepuštajući tijelo i duh raznim vrstama masaža, kozmetičkim uslugama kao i uslugama pedikure i manikure.

...............................................................................................................................................

Tea room
Smirujući i opuštajući ambijent koji će Vam omogućiti predah od svakodnevnih obveza pronaći ćete u tea roomu wellness-centra. Uživajte u vrhunskim gastronomskim delicijama spravljenima od svježih sezonskih namirnica. Za potpuni doživljaj prepustite se osjetilima i kušajte najfinije salate, raznovrsne sendviče i isprobajte shakove pripremljene od svježega voća.

background