ENGLISH HRVATSKI
Gastronomija
Uživajte u ugodnim i modernim ambijentima te vrhunskim okusima našeg Steak housa El Bull te wine bara s više od 100 odabarnih vrsta vina.

Restoran El Bull


U ugodnom i modernom ambijentu steak housa El Bull uživajte u velikome izboru različitih vrsta steakova i ostalih internacionalnih specijaliteta od mesa, spravljenih od pomno biranih svježih namirnica što su jamstvo iznimnoga gastronomskog doživljaja. Uživajte u kulinarskim umijećima spremanja steaka! Naša vinska karta sadrži najkvalitetnija vina domaće i strane proizvodnje, ali nudimo i raznolik izbor ostalih pića po narudžbi gostiju.
Bit će nam izuzetno zadovoljstvo organizirati za Vas poslovne večere, intimna druženja s prijateljima kao i razna druga događanja. Posebnu pozornost posvećujemo gostima sa specifičnim vrstama prehrane – vegetarijancima i veganima, kao i osobama alergičnima na mlijeko i pšenicu (laktozu i gluten).
S velikom pažnjom pripremamo buffet-doručak koji obuhvaća velik izbor jela. Poseban je naglasak pritom stavljen na odabir namirnica, njihovu kaloričnu vrijednost te kvalitetu pripreme.

...............................................................................................................................................

Wine bar
U vinskome baru hotela Residence nudimo više od 100 odabranih vrsta vina iz Hrvatske i ostalih važnih svjetskih vinskih destinacija.
Degustirajte naša vina uz poslovni sastanak ili uz opušteno druženje s obitelji ili prijateljima.

background