ENGLISH HRVATSKI
Njega ruku i stopala
Dio hotela Residence čini i atraktivan wellness-centar. Ponudom svojih usluga te intimnošću interijera prilagođen je modernomu čovjeku koji želi pobjeći od svakodnevnoga stresa.

MANIKURA
Klasična manikura je osnovna metoda njege i zaštite ruku. Uključuje natapanje u aromatičnoj kupki, masažu, uređenje zanoktica, oblikovanje noktiju rašpicom. Kod žena se po želji nanosi lak. Poslije manikure ruke su opuštene i meke, a nokti lijepi i uređeni.

FRENCH LAKIRANJE                                                                                                     -

LAKIRANJE                                                                                                                      -

RESIDENCE ROYAL SPA MANIKURA
Kupka, nježan šećerni piling, uređenje zanoktica, oblikovanje noktiju rašpicom, masaža dlanova i ruku s hranjivim hidratantnim maslacem ostavit će Vaše ruke njegovane i meke na dodir.

PARAFINSKA KUPKA
Vitaminska njega kože i noktiju ruku i nogu. Vaše ruke ili dlanovi uronjeni su u topao, svilenkast i mirisan parafin, zatim omotane u foliju i frotirne rukavice. Parafin zadržava vlagu u koži i daje joj elastičnost, vlažnost i sjaj. Štiti od isušivanja i vanjskih nepovoljnih utjecaja, a neophodan je tretman za suhu kožu.

PEDIKURA
Klasična pedikura je osnovna metoda njege i zaštite stopala. Uključuje natapanje u aromatičnoj kupki, masažu, uređenje zanoktica, oblikovanje noktiju rašpicom. Kod žena se po želji nanosi lak. Poslije pedikure stopala su opuštena i meka, a nokti lijepi i uređeni

RESIDENCE ROYAL SPA PEDIKURA                                                                    
Za lagan i zavodljiv hod. Pedikura obuhvaća piling stopala, oblikovanje i njegovanje noktiju te opuštajuću masažu stopala uz masku i završno lakiranje noktiju. Nakon kraljevske pedikure korak će biti ugodan i lak, a stopala njegovana i meka.

 

 

 

background